Termékek

InfiRay ITS II 300 17µm testhőmérséklet mérő állomás
2020-06-12
InfiRay DTC300 17µm HASZNÁLATRA KÉSZ testhőmérséklet mérő állomás – szett
2020-06-12

InfiRay Saim SCT35 hőkamera céltávcső

999.900 Ft

– 384×288 pixeles szenzor, 12 µm pixelméret
– 2.86 – 11.44-szeres nagyítás (2.8x optikai, 1 – 4x digitális)
– 1818 m észlelési távolság
– 1280×960 pixeles kijelző
– 2 db tölthető RCR123 akkumulátorral és akku töltővel

Vadászati célú használat szabályai leírásban.

Érdekel
Cikkszám: IRASCT35 Kategóriák: ,

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Ismerje meg a Saim hőkamera céltávcsöveket 12 µm pixelmérettel!

A Saim hőkamera céltávcső családot a könnyű szállíthatóság és kezelhetőség jegyében tervezték. Ergonomikus formaterve és kitűnő képminősége teszi rendkívül hatékony társsá az éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is.

Páratlan képminőség

A beépített 384×288 pixel méretű érzékelő és a Matrix III TM processzor gondos, összehangolt munkája a felhasználás során a mindig tűéles kép lehetőségét kínálja. Az 50 Hz-es frissítés és a nagy felbontás lehetővé teszi, hogy a fókusztárcsa használatával valóban lenyűgöző, akadás mentes, mozgalmas képi világ tárul a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. Az 1280×960 pixeles kijelző méret jelenleg a legjobbak között van. A tökéletes élesség beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 4 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

Az SCT35 35 mm-es fókusztávolságú objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás szenzora révén egy emberalakot akár 1818 m-es távolságból is képes észlelniAz optikai nagyítás 2.86-szoros, ami a 4-szeres digitális nagyítás révén 11.44-szeresig növelhető.

 

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Saim hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A mindössze három darab kezelőgomb közül minden menüpontban egyértelmű a belépés / kilépés, illetve le / fel funkciók használata.

Az SCT változat családja csúcsa. Kiváló nagyítási tartomány, mozgás szenzor, digitális iránytű, WiFi képmegosztás, és 16 GB belső memóriája mellett akár 20.000 db fotó-, vagy videórögzítési opciót is kínál. 

Kompakt méret, magas fokú ellenállóképesség

Az ésszerű ház kialakítás, a kompakt kivitel és a pehelysúly mind-mind a kényelmesebb használhatóság alapjai. A masszív akkumulátor ház két darab CR123-as elemnek, vagy két darab RCR123-as akkumulátornak biztosít vízálló helyet. A szett egy garnitúra (2 db) RCR123 akkumulátort és 1 db XTAR MC2 két öblös töltőt tartalmaz. A használat során akár a 3.5 óra üzemidő is elérhető. A Saim széria hőkamera céltávcsövei akár 1000 G-ig kivételes lövésállóságról tesznek tanúbizonyságot. Mindezeken felül a beépített Bluetooth modul segítségével a kezelhetőség még komfortosabb szintre emelhető. A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető “Ultraclear” mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról.
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Paraméterek

Objektív rendszer 35 mm fókusztávolság
Digitális zoom 2x, 3x, 4x
Legkisebb nagyítás 2.9x
Legnagyobb nagyítás 11.44x
Szenzor 384×288 pixel, 12 µm pixelméret; NETD: <= 50 mK
Kijelző 1280 x 960
Adat tárolás 16 GB beépített memória
Energiaellátás CR123 x 2
Csatlakozók USB-C
Észlelési távolság emberalak (1.7 x 0.5 m): 1818 m
Céltávcső frontlencse átmérő: 35mm
Dioptria kompenzáció -5 – +5 dpt
Képfrissítés 50 Hz
Kijelző szín üzemmódok négyféle
Látószög 7.5°x 5.7°
Legkisebb fókusztávolság 3m
Lövésállóság 1000
Céltávcső nagyítás tartomány 2.86 – 11.44 x
Üzemidő akár 3.5 óra
Méretek 193 x 60 x 60 mm
Tartozékok hőkamera céltávcső, 1 garnitúra (2 db) RCR123 akkumulátor és 1 db XTAR MC2 akku töltő
Színe fekete
Egyéb tulajdonságok Beépített fénykép rögzítő és videó felvevő – akár 20.000 fényképhez
Bluetooth
Video kimenet
WiFi – a látott kép mobil eszközre is kivetíthető
Mozgás szenzor
Digitális iránytű
Tömeg 420g
Jótállás 2 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„InfiRay Saim SCT35 hőkamera céltávcső” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.