Hosszútávú bizalom


Cégünket 2014-ben azzal a szándékkal hoztam létre, hogy a vadászat szerelmeseinek, a természetet kedvelőknek és a túrázóknak különböző optikai eszközöket tudjak kínálni kedvező áron az olcsótól a prémium kategóriáig. Magam is régóta érdeklődöm a legújabb kor optikai eszközei iránt, mint távcsövek, mint hőkamerák iránt. Több mint 10 éve figyelem a technikai újításokat. Nemzetközi és hazai kiállítások rendszeres látogatója vagyok. Jelenleg a Leica, Minox távcsöveket részesítem előnyben, de egyedi kérésre többféle márkára is tudok ajánlatot adni. Ezek mellett az Infiray, Guide, Dali márkák forgalmazója is vagyok.


Olvasson tovább

Garantált minőség


Ezek a termékek az évek folyamán bizonyítottak elenyésző meghibásodásukkal és a megszokottnál gyorsabb garanciális ügyintézéssel.

Biztos vagyok benne, hogy oldalunkon mindenki megtalálja a magának legjobban megfelelőt.

parallax background
 

Az elektronikus optikai eszközök (éjjellátók, hőkamerák) használata a vadászatban

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

A vadászati törvény 37/A. § (3) bekezdése kimondja, hogy „A hivatásos vadász munkaköri feladatainak ellátása során éjjellátó keresőtávcsövet is használhat”, amiből megállapítható, hogy éjjellátó keresőtávcső csak a hivatásos vadásznál lehet jogszerűen, ennek ellenére, ha sportvadásznál van ilyen eszköz, az nem tiltott vadászati eszköz, mivel nem célzóeszköz.

Vásároljon szakembertől:

Amennyiben kérdése merülne fel a termékkel vagy árával kapcsolatban kérdezzen bátran.