Termékek

InfiRay X-Eye E6+ hőkamera
2020-06-11
Infiray CL42 hőkamera előtét
2020-06-11

InfiRay X-Eye E3 Pro hőkamera

584.900 Ft

35 mm-es gyújtótávolság
384×288 érzékelő felbontás, 17 µm pixelméret
1.57 – 6.2-szeres nagyítás (1.54-szeres optikai, 2 – 4-szeres digitális)
Észlelési távolság: 1361 m (emberalak)
720×540 kijelző felbontás
50 Hz képfrissítés
WiFi állókép és videó rögzítés
*NETD: <= 50 mK
Manuális fókusz

Vadászati célú használat szabályai leírásban.

Érdekel
Cikkszám: irae3pro Kategória:

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Innovatív, kiváló tulajdonsággal rendelkező segédeszköz az éjszakában. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ez a kis, egy kézzel is könnyen használható kamera kristálytiszta képet ad még teljes sötétségben is. Kiválóan használható vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazható biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra. Fókuszáljon bármilyen közelre, vagy távolra, az Iray E3 Pro-val tökéletes élesség mellett figyelheti meg a célpontot. Manuális fókusza segítségével új távlatokat nyit az élesség beállíthatóságával. Beépített 8 Gb-os memóriájának köszönhetően egy “személyben” testesít meg több eszközt.

720×540 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50 Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges intelligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat.

Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Pár másodperc alatt bekapcsol, így szükség esetén azonnal használatra kész. A főkapcsoló rövid megnyomásával készenléti állapotba helyezhető, amiből azonnal hadra fogható. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Vízálló, ezért bármilyen időjárási körülmények között  megállja a helyét.

A 2x-es és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben.

A képrögzítés ennél a változatnál pofonegyszerű. A fényképezőgép gomb megnyomása után elindítja a képrögzítő funkciókat, majd a felhasználó döntésén múlik, hogy egy rövid gombnyomással azonnal fényképet készít, vagy egy hosszú gombnyomással pedig videó felvételt indít. A készülék a legegyszerűbb funkciók gyors, egyszerű használatára optimalizált, így az elkészült képek és videók csak számítógéphez csatlakoztatva nézhetők vissza. Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható (Xeye Pro applikáció) és az alkalmazás telefonos kezelőfelületén keresztül a kamera belső memóriájába rögzíthető. Az elkészült képek és videók számítógépes ftp kliens segítségével tölthetők át a kameráról PC tárhelyre. Egyszerre akár 4 mobil eszköz is csatlakoztatható Wifi-n a hőkamerához. A beépített 8 Gb-os memóriára álló és mozgóképek is rögzíthetőek, emellett analóg RCA videó jel kivezetéssel is rendelkezik.

A 35 mm-es gyújtótávolságnak köszönhetően a nagy távolság sem akadály. Sőt! Az E3-as osztályból igazából ez ajánlott nagyobb távolságokra. Digitális zoom-ja 2x-es és 4x-es nagyítást enged meg. 

A dioptria állítóval pedig bárki saját szeméhez állíthatja be a képet.

  • Nagyítási fokozatai: 1x, 2x, 4x
  • 720×540 kijelző felbontás
  • 384×288 érzékelő felbontás
  • 17µm érzékelő
  • 50 Hz képfrissítés
  • 35 mm-es gyújtótávolság
  • Beépített 9 GB memória
  • WiFi

beépített akkumulátorral több mint 4 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230 V-os hálózati csatlakozóról tölthető. A készülékhez mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép külső képrögzítő egységgel is felvehető.

*NETD: “Noise Equivalent Themperature Difference”  –  A kifejezés alatt jelzett mérőszám azt jellemzi, hogy a hőkamera érzékelője milyen érzékenyen tud különbséget tenni a tárgyak által kisugárzott hőmennyiségek között. Jellemző mértékegysége a milli Kelvin (mK)

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Paraméterek

Objektív rendszer 35 mm-es gyújtótávolság, fix fókusz
Nagyítás (alap) 1.57x
Digitális zoom 2x, 4x
Legkisebb nagyítás 1.6x
Legnagyobb nagyítás 6.28x
Szenzor VOX hűtetlen FPA detektor 384×288 pixel
Filmfelvétel van
Kijelző 720 x 540
Adat tárolás beépített 8 GB
Energiaellátás beépített Li-ion, újratölthető
Csatlakozók DC5V/2A(Mini USB)
Észlelési távolság
Célpont Észlelés Azonosítás
Jármű 3218 804
Emberi test 1361 340
Szarvas 1208 302
Disznó 1208 302
Állvány csatlakozás 1/4
Dioptria kompenzáció állítható
Képfrissítés 50 Hz
Kijelző szín üzemmódok Forró fekete, Forró fehér, Forró vörös, Vas, Színes (túl szaturált)
Látómező 10°x 8°
Látószög 10°x 8°
Legkisebb fókusztávolság 1m
Spektrális méréstartomány 8-14μm
Ütésállóság 1 méterről történő leejtésig
Üzemidő 4 óra aktív használattal, 7 óra energiakímélő üzemmódban
Vízállóság IP66
Működési / tárolási hőmérséklet -20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Méretek 185 x 62 x 62 mm
Tartozékok kimenő videó analóg kábel
Színe fekete
Egyéb tulajdonságok NETD: 50mk@30℃; Live video WiFi-n keresztül;
Tömeg 400g
Jótállás 3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„InfiRay X-Eye E3 Pro hőkamera” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.