Termékek

Newton CRV 640 video recorder digitális éjjellátó készülékhez
2020-06-08
InfiRay X-Eye E6 PRO V2.0 hőkamera
2020-06-11

Pulsar Expert 8×40 VMR

64.900 Ft

Vadászati célú használat szabályai leírásban.

Érdekel
Kategória:

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Paraméterek

Pulsar Expert 8×40 VMR egy igazi unikum a mai világ dömpingtávcsövei között! A nagy hagyományokkal rendelkező orosz távcsőgyártás és a modern technológia együttessen egy olyan binokulárt hozott létre amely képminőségében felveszi a versenyt a legnagyobb gyártókkal is.

  • Kitűnő optikai teljesítmény
  • 8x-os nagyítás
  • Beépített, váltható szűrők
  • Erős vízálló váz
  • Nitrogéntöltés
  • Made in Belarus

Modern forma, klasszikus képalkotás. Az  üvegszálas váz rendkívül erős, kifejezetten extrém körülményekre tervezett. Természetesen nitrogéngáz töltésű és teljesen vízálló, így bármikor használható. Képalkotása a legjobb orosz távcsövekét is felülmúlja, széles látómező, kontrasztos rajzolat, élénk színek. A Yukon mérnökei arra is gondoltak, ha nem ideálisak a fényviszonyok a megfigyeléshez: a Pulsar Expert 8×40 VMR ugyanis beépített szűrőkkel rendelkezik. Egy kontraszt növelő narancssárga szűrő, amely főleg hajnali ködben javasolt, valamint egy polarizációs szűrő, amely a zavaró tükröződéseket tűnteti el, pl. a víz felszínéről, vagy a párát a tájról, ha távolabb szeretne nézni. A megfelelő szűrőt egyetlen kapcsolással kiválaszthatja.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar Expert 8×40 VMR” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.