Termékek

ZEISS DIARANGE 3-12×56
2020-06-08
Pulsar EPS3 akkumulátor hőkamerához, digitális éjjellátóhoz
2020-06-08

Pulasr Challenger 1×21 II+ generációs éjjellátó

788.900 Ft

Vadászati célú használat szabályai leírásban.

Érdekel
Kategória:

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Paraméterek

Sok féle II + generációs éjjellátó létezik, egy biztos a Pulsar Challenger 1×21 II+ generációs éjjellátó a legjobbak között foglal helyet. Kiváló minőség, rendkívül kompakt méret és lenyűgözően kis súly.

  • II+ gen. válogatott jelerősítő
  • Kompakt méret
  • Masszív kivitel
  • IP46 vízállóság

Pulsar Challenger 1×21 éjjellátó kiváló minőségének a kulcsa a jelerősítő. Ebbe a modellbe válogatott jelerősítőket épít a Pulsar. Garantálják, hogy a jelerősítő érzékenysége nagyobb, mint 450μA/lm (!) azaz kategóriájában a legjobb, sőt ennek köszönhetően képminősége összevethető III. generációs éjjellátókkal teljesítményével és képesztétikájával is.

Pulsar Challenger 1×21 2+ generációs éjjellátó tömege mindössze 200g. Rendkívül erős vázzal ésIP46 víz-, és porállósággal rendelkezik. Kis tömege alkalmassá teszi fejkosárral történő használatát.

A jelerősítő átmérője is az átlagosnál nagyobb, több mint 20mm átmérőjű ablakkal rendelkezik, ez az okulárján is meglátszik, melynek hátsó lencsetagja is tiszteletet parancsoló 3 cm átmérőjű.

A Pulsar Challenger 1×21 II+ generációs éjjellátó kizárólag polgári felhasználásra készült és használhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulasr Challenger 1×21 II+ generációs éjjellátó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.