Termékek

InfiRay X-Eye E3 Max hőkamera
2020-06-12
InfiRay XTherm T1S hőkamera modul
2020-06-12

InfiRay XTherm T3S hőkamera modul

274.900 Ft

– 13mm-es objektív
– 384×288 pixel szenzor méret
– 17 µm pixel méret
– IFOV: 1.3 mrad
– rendkívül pontos hőmérséklet mérés
– precíziós felhasználásra is
– USB-C aljzat
– nyílt fejlesztői platform, applikáció támogatás

Érdekel
Cikkszám: IRAT3S Kategória:

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Ismerje meg az Iray új hőkamera modulját!

Az Iray az új T3S hőkamera modul sorozattal belép egy teljesen új területre, ahol professzionális mobiltelefon kiegészítő modulja egy teljesen új megtapasztalást kínál a felhasználóknak. USB-C adapterével az új XTherm közvetlenül az okostelefonok töltőaljzatához csatlakoztatható, melynek segítségével mobil eszközök, tabletek, számítógépek és egyéb kompatibilis eszközök (Android 6.0, illetve afelett) tudják a T3S adta lehetőségeket hasznosítani – applikációval, vagy PC-s szoftverrel hőképpé alakítani a környezetünkben lévő objektumokról visszaverődő hőt.

Az XTherm valós idejű hőt tud kijelezni (pl. a legmagasabb és legalacsonyabb hőmérséklet), illetve alkalmas hőmérséklet statisztikák kezelésére is. Az Iray Corporation által gyártott hűtetlen VOx ifravörös detektor rendkívül nagy teljesítményű. Kategóriatársai között az egyik legjobb használati értéket kínálja a felhasználóknak ez a technológiai innováció, mely teljesítményét meghazudtolóan alacsony energiafogyasztásával is kitűnik.

Az XTherm alkalmazás egyszerű, jól paraméterezhető kezelőfelülete:

Professzionális képalkotás

A beépített 384×288 pixel méretű szenzor a 17 µm-es pixelmérettel és a 25 Hz-es képfrissítés kiváló megjelenítést garantál, mely a professzionális, ipari hőkamerákkal is összehasonlítható teljesítményt kínál – apró mérete ellenére. A manuális fókusz is hozzájárul, hogy jó minőségű képekről nyerjünk munkánk során információt. Felhasználását illetően különösen hasznos olyan munkakörök során, melyek esetén pl. apró elektronikai alkatrészek hibafeltárása és javítása történik, emellett látószöge akár épület energetikai alkalmazását is lehetővé teszi.

Nagy pontosságú hőmérséklet mérés

A T3S-ben lévő különleges mérési algoritmusok és a professzionális szintű hőmérséklet analízis szoftver kiemelkedő pontosságot garantál, és különböző mérések egyidejű elvégzésére képes.

Nyílt fejlesztői platform

Az SDK fejlesztői készlet és technológiai támogatás igénybevételével a felhasználók akár saját fejlesztéseiket is beépíthetik az applikációba.

Paraméterek

Objektív rendszer 13 mm F1.0
Nagyítás (alap) 1x
Szenzor 384×288 pixel, 17 µm pixel méret
Kompatibilitás Android 6.0 felett
Csatlakozók USB-C
IFOV 1.3 mRad
Képfrissítés 25 Hz
Kijelző szín üzemmódok fehér kiemelés, fekete kiemelés, pszeudo
Látómező 5×3.7m / 10m
Látószög 28°x21°
Spektrális méréstartomány 8 – 14 µm
Működési / tárolási hőmérséklet -10°C – +50°C / -20°C – +120°C
Méretek 49.5 x 26 x 27.5 mm
Színe szürke
Egyéb tulajdonságok +/-3%, vagy +/- 5% hőmérséklet mérési pontosság – a mérendő tárgy és környezete hőmérséklet különbségétől függően; NETD: <60 mK @ 25°C, f#1.0; MRTD: <500 mK @ 25°C, f#1.0; Android 6.0 feletti operációs rendszerekkel kompatibilis; digitális képkiemelés; manuális kép korrekció; 3 féle hőmérséklet statisztika, legmagasabb, legalacsonyabb és középhőmérséklet mérés; folyamatos szoftver frissítés
Tömeg 40g
Jótállás 2 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„InfiRay XTherm T3S hőkamera modul” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.