Termékek

InfiRay Saim SCL35 hőkamera céltávcső
2020-06-12
InfiRay X-Eye E3 Plus hőkamera
2020-06-12

InfiRay Xsight SH50 hőkamera céltávcső

1.550.000 Ft 1.250.000 Ft

– 50 mm gyújtótávolság
– 640×512 pixeles érzékelő, 17 µm pixelméret
– 2-16x-os nagyítás tartomány
– 1950 m észlelési távolság
– 7 féle szálkereszt, 4 nullázás
– 4 db tölthető RCR123 akkumulátor és egy akku töltő
– a szerelék nem tartozék

Vadászati célú használat szabályai leírásban.

Érdekel
Cikkszám: IRASH50,CS Kategória:

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Kompakt tervezés, kiváló ellenállóképesség

Az Iray Xsight sorozat egy hadászati minőségű és professzionális felhasználásra tervezett hőkamera céltávcső család, melynek tagjai nagy teljesítményű infravörös érzékelőikkel megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. Ezen minőségi igényekhez alkalmazkodva a céltávcső család minden tagja IP67 védelemmel és kiváló lövésállósággal rendelkezik, így a legkeményebb környezetben is megállják a helyüket.

Remek képminőség

A hűtetlen VOx infravörös detektor speciális algoritmusokkal digitálisan csökkenti a zajt és emeli ki a célpontot képalkotás során. Továbbá az Xsight rendelkezik optikai és digitális nagyítással, kép a képben funkcióval és pszeudó színbeállítással, mely a lokalizálást könnyíti meg nagy mértékben. Az Xsight SH50 a sorozat legnagyobb felbontású tagja. A 640×512 felbontású szenzor képe igazán meggyőző.

Különböző szálkeresztek

Az Xsight menüjében 7 különböző szálkereszt választható 4 féle színben. Ugyanitt akár el is tüntethetjük, illetve lehetőségünk van 4 féle nullázást elmenteni, amennyiben különböző fegyvereken használjuk a céltávcsövet.

A céltávcső szerelék nélkül érkezik. Felszereléséhez és megbízható használatához a kapcsolódó, vagy kiegészítő termékként megjelölt Rusan gyorsoldású szereléket javasoljuk, mellyel picatinny és weaver síneken is könnyen rögzíthető.

Egyszerű kezelhetőség, felhasználóbarát menürendszer

Az Xsight felhasználóbarát kezelőfelületét az egyszerűség jegyében tervezték, az eszköz-ember együttműködést a végletekig szem előtt tartva. A kezelőszervek elhelyezése és a menüpontok felépítése azonos kiosztásban történt, így akár érzésre is a megfelelő gombot fogjuk megnyomni a beállítások működtetése során.

A szett 1 garnitúra (4 db) RCR123 akkumulátort és egy XTAR MC2 két öblös töltőt tartalmaz.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról.
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Paraméterek

Objektív rendszer 50 mm gyújtótávolság
Digitális zoom 2x, 4x, 8x
Legkisebb nagyítás 2x
Legnagyobb nagyítás 16x
Szenzor 640×512 pixel; 17 µm pixelméret; NETD <= 50 mK
Kijelző 1024 x 768 OLED
Energiaellátás CR123 x 4
Észlelési távolság emberalak (1.7 x 1.2 m): 1950 m.
Betekintési távolság 48 mm
Céltávcső frontlencse átmérő: 50mm
Dioptria kompenzáció -6 – +4 dpt
Képfrissítés 50 Hz
Látószög 12.4° x 9.9°
Céltávcső nagyítás tartomány 2 – 16x
Üzemidő akár 5 óra
Világítópont opciók 7 féle szálkereszt
Vízállóság IP67
Méretek 242 x 60 x 60 mm
Tartozékok hőkamera céltávcső, videó kábel, lencsetisztító kendő, a szerelék nem tartozék, A szett 1 garnitúra (4 db) RCR123 akkumulátort és egy XTAR MC2 két öblös töltőt tartalmaz.
Színe fekete
Egyéb tulajdonságok  NETD: <50mK; 7 féle szálkereszt és 4 külön nullázási lehetőség különböző fegyverekhez; optikai zoom, digitális zoom és kép a képben funkció
távolságbecslő funkció
Tömeg 750g
Jótállás 2 év gyártói garancia a készülékre, melyből 1 év forgalmazói jótállás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„InfiRay Xsight SH50 hőkamera céltávcső” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.